Milla
english
home o nama odnos prema kupcu organizacija povijest partneri distribucija kontakt
proizvodni programi
tretmani / savjeti
brandovi
Amster
Fortel
Issa
Office Line
Babytan
Sun Factor
Old recipes
Top car
Private Label
razvoj / inovacije (R&D)
prodajne linije
private label
karakteristike proizvoda
lista proizvoda
pretraivanje
narudba
korisničko ime
lozinka
registrirajte se!
Private Label

Za privatne robne marke

Milla d.o.o. je usmjereno znanstvenom radu, kreiranju, razvoju i proizvodnji raznovrsnih artikala visokih biolokih i ekolokih standarda, odnosno proizvodnji inovativnih proizvoda.

Orijentirani smo proizvodnji kao osnovnoj djelatnosti pa distribuciju u najveoj moguoj mjeri preputamo kvalitetnim tvrtkama takvog profila.

Nastojimo na svakom tritu i u svakom segmentu trita izgraditi partnerske odnose s poslovnim partnerima i uvaavamo najnovije trine procese. Stoga namjeravamo stvoriti i pozicionirati vlastite robne marke, ali istovremeno prihvaamo i Private label aranmane.

Broj Private label aranmana se poveava razvojem trita i spajanjem velikih distribucijskih lanaca uslijed globalizacijskih procesa. Poetna ideja distributera da pod vlastitom robnom markom plasiraju, uglavnom jeftiniji proizvod zamjenjuju suvremene trine koncepcije vezivanja vlastitih kupaca na prepoznatljiv brand s prepoznatljivom, sve viom kvalitetom, a opet po prihvatljivoj cijeni.

Posljednjih desetak godina u zemljama razvijenog svijeta svi su relevantni trini faktori poeli s tom praksom i sve vie proizvodaa ulazi u takve aranmane. Za manje proizvodae to je esto jedini put na velika trita. Private label aranmani funkcioniraju u svim vrstama roba, a trenutno su najzastupljeniji u podruju smrznute hrane, dok su najmanje zastupljeni u podruju kozmetike.

Private label aranman predstavlja poslovni odnos naruitelja i proizvodaa u kojem proizvoda proizvodi specijalno za naruitelja odreeni proizvod po unaprijed odreenim kondicijama. Taj se proizvod kreira i isporuuje prema zahtjevu naruitelja u pogledu design-a, koliina i cijene. Naruitelj daje svoj prijedlog idejnog rjeenja ili design, naziv proizvoda i predlae njegova obiljeja, te se obvezuje kupiti odreenu koliinu u odreenom vremenskom razdoblju. Proizvoda se obvezuje taj proizvod isporuivati jedino naruitelju. U pravilu se radi o ekskluzivi u opremanju i prodaji, a proizvod je vlasnitvo proizvodaa. Najee naruitelj daje svoj zatieni brand, dok proizvoda ustupa svoj proizvod i tehnologiju izrade. Dogovara se proizvodaka cijena i po preuzetoj robi naruitelj s njom proizvoljno raspolae bez ogranienja, odnosno moe slobodno birati trite i formirati cijene.

U svom nastojanju ulaska na sva svjetska trita, a sukladno svojoj poslovnoj orijentaciji, prihvaamo takve aranmane za sve vrste svojih proizvoda. Od 2000. godine Milla d.o.o. je lan meunarodne udruge proizvodaa pod tuom robnom markom, Private label manufacturers association iz Amsterdama.

Poeli smo Private label aranman s tvrtkom Getro iz Zagreba za tekui sapun i omekiva za rublje, a sada radimo kremu za ruke za tvrtku Tardi d.o.o. i tekui sapun i nekoliko deterdenata za tvrtku Vidan d.o.o. iz Zagreba.

Za Private label aranman s Milla d.o.o. potrebno je tono znati koju vrstu proizvoda, kojih obiljeja, kakvog design-a, kojih koliina i u kojem vremenskom razdoblju elite naruiti i ispuniti obrazac upita. Potom emo Vam se javiti s dodatnim pitanjima ili ponudom.

 

 
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物
Amster
Fortel
Issa
Office Line
Babytan
Sun Factor
Old recipes
Top car
Private Label

© Milla d.o.o.