Milla
english
home o nama odnos prema kupcu organizacija povijest partneri distribucija kontakt
proizvodni programi
tretmani / savjeti
brandovi
razvoj / inovacije (R&D)
prodajne linije
private label
karakteristike proizvoda
lista proizvoda
pretraivanje
narudba
korisničko ime
lozinka
registrirajte se!
karakteristike proizvoda

Mi kreiramo proizvode sukladno potrebama potroaa. Svaki je na proizvod usmjeren rjeavanju konkretnog problema korisnika a njegove su karakteristike odreene tom namjenom. Nae proizvode odlikuju slijedee karakteristike:

 

UINKOVITOST

Zbog svoje ciljane namjene, proizvod prije svega mora biti uinkovit: rijeiti problem ili potrebu potroaa u to kraem vremenskom periodu.

 

PRIRODNOST

Da bismo izbjegli neeljene posljedice, pri izboru sirovina i aktivnih tvari vodimo rauna o njihovim karakteristikama i izbjegavamo nepotrebne i agresivne aditive.
Nastojimo rijeiti probleme osoba suhe, osjetljive i oteene koe: najbolje rezultate daju prirodne komponente! Koristimo podloge i baze od prirodnih materijala i nastojimo uvijek izabrati prirodnu aktivnu tvar. Upotrebljavamo onu tvar ija je struktura slina koi kako bi ih ona to bolje prihvatila. Proizvodimo kontrolirane serije svjeih preparata bez ili s minimumom konzervansa, te prirodnim stabilizatorima i antioksidansima.

 

MULTIFUNKCIONALNOST

Precizan izbor sirovina i usmjerenost potroau, omoguuje rjeavanje vie problema ili potreba istim proizvodom. Osim primarne funkcije, postiu se i druge, kao npr. istovremena njega i zatita, ienje i njega, pranje i spreavanje isuivanja koe i slino.

 

EKONOMINOST

Svaki je proizvod potpuno odreen korisnikovim potrebama. Stoga sadri velik udio aktivnih funkcionalnih komponenti kojima postie uinkovitost. Primjena je ekonomina jer ne zahtjeva velike koliine proizvoda ili neposredno ponavljanje postupka.

 

PRIMJERENOST POTROAU

Proizvodi su definirani potrebama potroaa i mogunostima prilagoavanja konkretnim zahtjevima. Spremni smo napraviti i potpuno novi proizvod po zahtjevu kupca prema odreenim uvjetima kupovanja: proizvodi su podloni promjeni u pogledu dodavanja ili eliminiranja pojedinih sastojaka ili mirisa, osnovnog ili transportnog pakovanja.

 

INOVATIVNOST

Inovacija rjeava odreeni problem koji nije rijeen ili poboljava postojee rjeenje, odnosno proizvod. Nai proizvodi su inovativni po svojoj funkciji, sastavu i odnosu prema koi i okoliu.

 

EKOLOKI PROIZVODI

Na proizvod od razvoja, proizvodnje, distribucije do primjene zadovoljava najnovije zahtjeve zatite okolia. Ne optereuje okoli; ambalaa je minimalna, vienamjenska i reciklabilna. Sastav je prirodan ili visoko biorazgradiv, a uinkovitost garantira male koliine u opticaju. Sve gore navedene karakteristike omoguavaju naim proizvodima izvrsnu ekoloku bilancu.

Proizvodi nisu testirani na ivotinjama i ne koristimo sastojke koji potjeu od ivotinja, odnosno postupaka u kojima bi ivotinja patila. Ipak smatramo da je primjena lanolina dragocjena za njegu, posebno osjetljive i oteene koe i spremni smo ga upotrijebiti u preparatu takve namjene imajui u vidu da ta sirovina nije dobivena nasiljem nad ivotinjom, ve egzogenim postupkom.
Svi nai proizvodi rezultat su znanstvenog rada i predstavljaju rjeenja odreenih problema potroaa. Proizvodi nastaju u procesu rjeavanja konkretnih problema s trita i predstavljaju odgovor na postavljeni problem u zadanoj situaciji. Tako su i kreirani, a sukladno tome se definiraju njihova obiljeja.

Zbog inovativnosti, kvalitete i razvoja malog poduzetnitva, Milla d.o.o. i nai proizvodi dobitnici su brojnih domaih i meunarodnih priznanja.

  • NAA MISIJA JE NJEGOVANA, ISTA I ZATIENA KOA
  • PROIZVODIMO I KREIRAMO PROIZVODE PO MJERI KUPCA
  • NAI PROIZVODI I POSTUPCI BRINU O OUVANJU I ZATITI OKOLIA
  • PROIZVODE NE TESTIRAMO NA IVOTINJAMA
  • MILLA d.o.o. - INOVATIVNI PODUZETNIK GODINE 2000. U HRVATSKOJ
 
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物
Amster
Fortel
Issa
Office Line
Babytan
Sun Factor
Old recipes
Top car
Private Label

© Milla d.o.o.