Milla
english
home o nama odnos prema kupcu organizacija povijest partneri distribucija kontakt
proizvodni programi
prirodna kozmetika
ekoloki deterdenti
higijensko-toaletni proizvodi
tretmani / savjeti
brandovi
razvoj / inovacije (R&D)
prodajne linije
private label
karakteristike proizvoda
lista proizvoda
pretraivanje
narudba
korisničko ime
lozinka
registrirajte se!
na odnos prema kupcu
odnos prema kupcu
profil naih kupaca
prilagodba kupcu

Nastojimo na svakom tritu i u svakom segmentu trita izgraditi partnerske odnose s jednim ili nekoliko kupaca. To podrazumijeva podjelu posla u smislu da Milla d.o.o. prui uvjete ili proizvod koji kupcu/partneru osigurava atraktivnu ponudu, dok e kupac osigurati kvalitetnu informaciju o tritu, feed back i adekvatan plasman.

Najviom moguom kvalitetom poslovanja i proizvoda kontinuirano odgovaramo na sve kupeve zahtjeve, usmjeravajui ga na postupni razvoj i dugoronost poslovnog odnosa.

U stvaranju i odravanju poslovnih odnosa s poslovnim partnerima, polazimo od realnih mogunosti Milla d.o.o., maksimalno koristei nae prednosti ne skrivajui ni ogranienja naih dometa.

Na temelju poznavanja njegove situacije i potreba, kupcu pruamo potpuni support koji, osim isporuke roba, obuhvaa i druge poslovne aktivnosti (prezentacije, edukacije, apliciranje, implementiranje i dr. oblike strune podrke). Nastojimo takvim poslovnim odnosom kupcu permanentno davati jake razloge za poslovanje s Milla d.o.o..

Spremni smo aktualnu ponudu maksimalno prilagoditi kupevoj situaciji i zahtjevima u pogledu korigiranja karakteristika proizvoda, pakovanja, isporuke, apliciranja, komercijalnih uvjeta itd. Kada to nije dovoljno, spremno emo utvrditi elemente zahtjeva i osigurati primjerenu ponudu koja moe sadravati i potpuno novi, specijalno za tog kupca kreiran proizvod.

Proizvodne programe razvijamo u direktnoj korelaciji s potrebama trita s tendencijom planske proizvodnje za poznatog kupca i prema ugovorenim vrstama i koliinama.

早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物
Amster
Fortel
Issa
Office Line
Babytan
Sun Factor
Old recipes
Top car
Private Label
CANNIA CBD COSMETICS

© Milla d.o.o.