Milla
english
home o nama odnos prema kupcu organizacija povijest partneri distribucija kontakt
proizvodni programi
tretmani / savjeti
brandovi
razvoj / inovacije (R&D)
prodajne linije
private label
karakteristike proizvoda
lista proizvoda
pretraivanje
narudba
korisničko ime
lozinka
registrirajte se!
o nama
o nama
misija
naa naela
nagrade i priznanja
prodajni programi
usluge

MILLA d.o.o. je proizvoaka tvrtka koja se bavi problemom zatite i njege koe u suvremenim uvjetima ivota i rada. Kvalitetnu njegu postiemo inovativnim rjeenjima koja osiguravaju djelotvornost preparata zbog brze apsorpcije i dubinskog prodora u kou. Eliminacijom agresivnih aditiva osiguravamo tretman i osobama izrazito suhe, osjetljive, pa ak i oteene koe.


Koa danas vie nego ikad trai zatitu od zagaenog i isuenog zraka, velikih temperaturnih amplituda, puenja i stresa, naina ivota, prehrane i vrsta aktivnosti kojima se netko bavi, pa ak i naina uporabe higijensko toaletnih proizvoda. Vrlo nepovoljan utjecaj na kou mogu imati i neadekvatni deterdenti koji se koriste u kuanstvu, a posebno u radnom procesu.

Moderan ovjek je njegovan ovjek. Njega i zatita ruku i tijela imperativ je suvremenog ovjeka. Ruke su komunikacija i alat. One su dio prirode napadnute nainom ivota, pa ih treba paljivo tititi i njegovati, potujui prirodne zakonitosti koe. To je cilj naih kozmetikih linija.

早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物
Amster
Fortel
Issa
Office Line
Babytan
Sun Factor
Old recipes
Top car
Private Label

© Milla d.o.o.