Milla
english
home o nama odnos prema kupcu organizacija povijest partneri distribucija kontakt
proizvodni programi
tretmani / savjeti
brandovi
razvoj / inovacije (R&D)
prodajne linije
Pro line
Sport line
Auto kozmetika
private label
karakteristike proizvoda
lista proizvoda
pretraivanje
narudba
korisničko ime
lozinka
registrirajte se!
povijest

Tvrtka MILLA d.o.o. iz Zagreba nastala je kao rezultat poduzetnikog razmiljanja i djelovanja Blaenke Hladnik mr. ph. iz Zagreba koja je 1990.godine proizvodnju i prodaju kozmetikih pripravaka htjela podii na vii nivo.

Blaenka Hladnik mr. ph je nakon viegodinjeg bavljenja farmaceutskim poslovima u Gradskoj ljekarni u Zagrebu uoila prazninu i potrebu trita za kozmetiko-toaletnim proizvodima specijalno namijenjenim suhoj i osjetljivoj koi. Stoga je krajem 80-tih godina kroz formu dopunske djelatnosti i kasnije kroz poduzee Milla d.o.o. razvila preko 50 proizvoda koji se konstantno proizvode po vlastitim recepturama i putem vlastitih tehnologija. Svi proizvodi su nastali na poticaj trita koje je trailo inovativna rjeenja za podmirivanje nekih svojih potreba. Zbog toga su proizvodi koncipirani tako da rjeavaju konkretne probleme korisnika. To znai da su izraeni od pomno biranih sirovina, da su vrlo uinkoviti i najee s vie funkcija, to nije uobiajeno u komercijalnoj ponudi na tritu. Kada su tako kreirani proizvodi odlino prihvaeni od korisnika, postalo je jasno da je mogue inovativna rjeenja podii na rang finaliziranog proizvoda i ponuditi ga tritu. Sve vei broj korisnika i upita za novim proizvodima, odnosno rjeavanjem odreenog problema odreivali su razvoj i proizvodni asortiman poduzetnika. Time je odreena orijentacija poduzetnikog pothvata i tvrtke koju karakterizira kvaliteta proizvoda i poslovnog ponaanja, dugoronost u poslovanju i maksimalna prilagodljivost kupcu.

Kada su zakonski uvjeti omoguili, osnovana je tvrtka 15.07.1990. godine u Zagrebu za proizvodnju i distribuciju 10-tak proizvoda. Prva kolekcija preparativne kozmetike s bademovim uljem bez konzervansa, proizvodila se u malim serijama za poznate kupce tako da je kupac dobio proizvod star svega nekoliko sati. Ratno okruenje usmjerilo je nae aktivnosti industrijskom korisniku, pa smo poeli kreirati i proizvoditi posebne tekue sapune, deterdente, kreme za ruke i druge proizvode za zatitu i njegu koe zaposlenika pri radu. Tako se poetkom 90-tih godina razvijala industrijska kozmetika i ekoloki deterdenti. Osim razvoja preko 50 proizvoda, intenzivno smo radili na razvoju tvrtke, modernizaciji proizvodnog i definiranju svih ostalih internih procesa. Posebna panja je posveena izgradnji vlastitog sustava kvalitete i edukaciji strunog tima zaposlenika. Na mnogim izlobama inovacija proizvodi su predstavljani i ocjenjivani najviim ocjenama meunarodnih autoriteta. Tvrtka je uestvovala na brojnim strunim skupovima i drugim humanim priredbama ime smo dokazali nau namjeru ukljuivanja u sve moderne bio, ekoloke i humane projekte i pokrete. Godine 2000. ponovo u prvi plan dolazi prirodna preparativna linija u kontekstu ope potranje za takvom vrstom proizvoda. Kremom za ruke ISSA osvajamo 5 zlatnih medalja na meunarodnim izlobama inovacija, a Milla d.o.o. je proglaeno poduzetnikom godine 2000. u konkurenciji najinovativnijih tvrtki u republici Hrvatskoj. Tada zapoinjemo s razvojem naeg inovativnog tima koji prihvaa i razvija inovacije dole i izvan Milla d.o.o., uobliava ih, priprema za trite ii pretvara u komercijalni proizvod. Razvojni tim zapoinje s Private label projektima, a cijela tvrtka se okree izvoznim poslovima.

Sada smo spremni odgovoriti zahtjevima suhe, osjetljive i oteene koe, proizvoda bez konzervansa, proizvoda bez ivotinjskih elemenata, vienamjenskih proizvoda i specijalnim narudbama s aspekta ishrane i zatite koe u suvremenim uvjetima ivota i rada.

早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物
Amster
Fortel
Issa
Office Line
Babytan
Sun Factor
Old recipes
Top car
Private Label

© Milla d.o.o.