Milla
english
home o nama odnos prema kupcu organizacija povijest partneri distribucija kontakt
proizvodni programi
tretmani / savjeti
brandovi
razvoj / inovacije (R&D)
prodajne linije
private label
karakteristike proizvoda
lista proizvoda
pretraivanje
narudba
korisničko ime
lozinka
registrirajte se!
higijensko-toaletni proizvodi / tekui sapuni


Amster tekui sapun MASLINOVO MLIJEKO


pakiranje: 500 ml

Ovo je proizvod blagog djelovanja, te se preporua za esta pranja svih tipova koe, pa i one vrlo osjetljive. Obogaen je maslinovim mlijekom i Aloe vera, to uva vlanost koe i sprjeava njeno isuivanje.

Neosporna kvaliteta i potvreni pozitivni zdravstveni uinci maslinovog ulja na ljudski organizam, objanjavaju i razloge uporabe maslinovog mlijeka u kozmetikim proizvodima.
Budui da je maslina rijetka biljka, ije se ulje dobiva iz ploda, a ne iz sjemenke, razumljivo je onda da je i maslinovo mlijeko posjeduje ovaj izuzetni sastav.
Obogaeno obiljem nezasienih masnih kiselina, koje kao antioksidansi eliminiraju tetne slobodne radikale, te vitaminima, mineralima i enzimima koji prate mesnu jezgru ploda, maslinovo je mlijeko dragocjena kozmetika sirovina, ija primjena rapidno raste u sve veem broju kozmetikih proizvoda.
U ovom tekuem sapunu, uz Aloe Vera gel, koji rehidrira, odravajui vlanost, maslinovo mlijeko dodatno hrani, njeguje i omekava kou.

12.90 kn

早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物
Amster
Fortel
Issa
Office Line
Babytan
Sun Factor
Old recipes
Top car
Private Label

© Milla d.o.o.